FOR A CONSCIOUS INTERIOR & LIFESTYLE

‘Your home should tell the story of who you are, and be a collection of what you love’

Nate Berkus Interior Designer

Marieke Kamphuis

Over Studio 17C

Hi! Ik ben Marieke, en welkom op mijn blog! Hier neem ik je graag mee in mijn zoektocht naar een duurzaam  interieur. Een duurzaam interieur betekent voor mij een mooi interieur gevuld met spullen waar je heel bewust voor hebt gekozen. Spullen waar je van houdt, en die een reflectie zijn van wie je bent en waar je voor staat!

Helaas is de meubelindustrie nog steeds een vervuilende industrie. Waar vroeger kwaliteitsproducten werden gemaakt die een heel leven mee gingen is er de afgelopen jaren, net als in de fashion industrie, steeds mee goedkoop meubilair van lage kwaliteit op de markt gekomen. Deze meubels worden vaak gemaakt met gebruik van goedkope synthetische en giftige materialen en na eenmalig gebruik belanden deze meubels vaak in de verbrandingsovens.

Ik geloof dat dit anders kan! Dit begint met bewustwording  en het maken van andere keuzes. Keuzes waar je zelf blijer van wordt en die bijdragen aan een mooiere wereld.

Door mijn werk kom ik veel in contact met ondernemers en designers die al laten zien dat het anders kan. Op Studio 17C deel ik deze prachtige initiatieven graag met jou. Ik laat je zien hoe je bewuste keuzes kunt maken bij de inrichting van je huis door je te inspireren met voorbeelden van mooie duurzame interieurs, innovatieve designers en unieke verantwoorde woonaccessoires die je interieur net dat extra’s geven. Namelijk een bijzonder verhaal en een positieve impact op de wereld!

 

 

Neem contact met me op

Heb je een vraag of een goed idee voor een interessante samenwerking?  Ken jij een merk dat niet op deze site mag ontbreken?  Ben je op zoek naar een ‘conscious curator’ of spreker op het gebied van een duurzaam  interieur & design? Of ben je een duurzame designer die wel wat hulp kan gebruiken bij het opzetten/de groei van je bedrijf? Laat het mij hieronder weten en ik stuur je zo snel mogelijk een bericht terug.

Pin It on Pinterest